Hippisley's

Päivityksiä

16.12.2017
Spanielivahvistukseksemme tuli walesiläinen Teeri-poika.

17.10.2017
Kolmas pentue syntyi! Lastenloru-pentuihin voit tutustua niiden omalla pentuesivulla.

27.08.2017
Kenneliin saapui tuontikoiravahvistusta tuontipalvelu Klondiken kautta. Tervetuloa Neemi, Meska, Rico ja Melli!

12.07.2017
Ensimmäinen pentueeni on syntynyt! Toinen pentue syntyy huomenna. Tutustu toki pienokaisiin: Olipa kerran ja Pokemon

18.06.2017
Kennelille tehty uusi ulkoasu.

Linkkejä

Twitter vFCI VMKL
Karvaturrit Perinnöllisyysjärjestelmä Tuontipalvelu

Tervetuloa virtuaalikenneliini!

Olet saapunut virtuaaliseen piirroskenneliini, joka kantaa nimeä Hippisley's ja jonka pääasiallisena kasvatusrotuna on schapendoes, hurmaava hollantilainen lammaskoira. Jos virtuaalikennelit eivät ole sinulle ennestään tuttuja, niin suosittelen lukemaan vaikkapa tämän sivun, joka toivottavasti auttaa hieman ymmärtämään mistä virtuaalikoiraharrastuksessa oikein on kysymys.

Hippisley on piirroskennel, eli kaikilla virtuaalikoirillani on piirretyt kuvat. Lupaan antaa myös kaikille kasvateilleni piirroskuvat mukaan, mikäli pennun uusi omistaja sellaiset vain haluaa. En kuitenkaan kiellä, jos joku haluaa käyttää kasvateillani valokuvia ja minulta voi kysellä myös valokuvia pennuille mukaan niin halutessaan.

Koirille ei oteta hoitajia, vaan keskityn kilpailemaan koirien kanssa "virallisissa" vFCI:n jäsenyhdistysten alaisissa kilpailuissa. Käytössäni on myös virtuaalikoirien perinnöllisyysjärjestelmä, jonka määrittämät piirteet rajaavat koirien kapasiteettia menestyä eri lajeissa. Koirien luonteet ovat siis myös nykyään tärkeässä osassa kasvatustyössäni.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, kommentoitavaa tai muuten vaan asiaa, niin minut voi tavoittaa sähköpostilla tai Karvaturrit -foorumilla nimimerkillä Sintsu.

Kennelin historiaa

Kennel on perustettu joskus vuoden 2008 puolella, mutta tarkkaa päivämäärää en harmikseni ole mihinkään ylös laittanut. Silloin kennelin nimenä oli Zerdoes ja kasvatusrotuna schapendoes, mutta vuoteen 2017 mennessä kennelnimen alle ei ollut syntynyt vielä yhtään pentuetta, joten uudistaessani muutenkin kenneleitäni päätin samalla uudistaa tämänkin kennelin aivan täysin. Toukokuussa 2017 nimeksi siis muuttui Hippisley's ja koirakanta laajeni schapendoesien lisäksi myös muun rotuisiin koiriin. Aikaisemmin pidin "väärän rotuisia" (eli koiria, joita en varsinaisesti ajatellut alkaa kasvattaa) toisessa kennelissäni Piksissä mutta uudistuksen yhteydessä järjestelin kaikki lähes 90 virtuaalikoiraani kenneleihini hieman uudella tavalla ja silloin kaksi puliani, sekä yksi mudi ja kooikerhondje saivat muuttaa Hippisleyhin. Schapendoes on edelleenkin kennelin pääasiallinen kasvatusrotu, mihin suurelta osin vaikuttaa se, että kaksi oikeaa koiraani ovat olleet kumpikin schapendoeseja. Yksi karvapää minulla on kotona tälläkin hetkellä. :)

Ulkoasu © M Layouts / Ulkoasun kuvat © Designed by Freepik & Sintsu / Ulkoasun muokkaus © Sintsu